UHU GmbH & Co KG
Herrmannstraße 7
D - 77815 Bühl / Baden
Fon: +49 (0) 7223 - 284-0
Fax: +49 (0) 7223 - 284-240
E-Mail:

Generalni partner:
Sturm-Transmar GmbH, sjedište u Bühlu
AG Mannheim HRB210648
Generalni direktori: Robert Uytdewillegen, Danny Witjes i Ralf Schniedenharn

Commercial register:
Sturm-Transmar GmbH, Sitz Bühl
AG Mannheim HRB210648
Managing director
Werner Panter

VAT No. DE 812999267

Koncept, Design, Realizacija, Programiranje
Netzbewegung GmbH
Pforzheimer Straße 134
76275 Ettlingen

www.netzbewegung.com
E-Mail:
Fon: +49 (0) 7243 - 21 59-0

Pravna obavijest

Sve informacije koje se nalaze na našoj internetskoj stranici, pomno su pregledane. Potruditi ćemo se pravovremeno obnavljati informacije. Ne možemo garantirati da su sve informacije potpune, točne ili obnovljene.

To vrijedi i za ostale inetrnetske stanice označene linkovima. UHU GmbH & Co KG ne može biti odgovoran za sadržaj internetskih stranica povezanih linkovima. Navođenje linka ne znači da na bilo kakav način preporučujemo internetsku stranicu ili tvrtku koja njome upravlja ili proizvode iste.

Isto tako nemamo nikakav upliv na treće osobe kojena svoje strance postavljaju link na našu stranicu. Postojanje takve poveznice ni na koji nači ne znači bilo kakvo sudjelovanje s djelatnosti takve tvrtke ili preporuku za istu.

Nije moguće dati nikakve pritužbe u vezi sa uporabom sadržaja na našoj internetskoj stranici, osim ako, jer smo jelovali namjerno ili nemarno. UHU GmbH & Co KG pridržava pravo izmjene ili dopune podataka na internetskoj stranici.

Sadržaj i struktura internetske stranice UHU zaštićene su autorskim pravima. Nismo protiv uporabe informacija objavljenih za osobne namjene. Unmožavanje informacija ili podataka, pogotovo komercijalna uporaba tekstova, dijelova teksta ili slika, zahtijeva predhodnu suglasnost UHU GmbH & Co KG.

Napomene o sigurnosti podataka

Doznali smo, da su korisnici interneta nisu sigurni i zbog tona nepovjerljivi, koji osobni podaci se skupljaju, pohranjuju, obrađuju i možda prenesu na internetsku stranicu.

Zato vam želimo ovdje objasniti da su on-line podaci osigurani od straneUHU GmbH & Co KG:

Kad posjetite našu intenetsku stranicu, informacija o vašoj posjeti (datum, sat i pregledane stranice) evidentiraju se na našem serveru. Ti podaci koriste se isključivo u statističke svrhe. Moguće osjene su anonimne. U slučaju da nam pošaljete elektronsku poštu, vaša adresa i drugi osobni podaci koristiti će se isključivo u individualnoj komunikaciji sa vama.

UHU GmbH & Co KG vam garantira, da će se vašipodaci koristiti u intene svrhe u skladu sa zakonskim odredbama.

Odbijanje greške

Sve informacije i preporuke rezultat su provedenih studija. UHU ne može preuzeti odgovornost za posljedice i/ili kakvu štetu, različite moguće rezultate (materiali, kombinacije, konstrukcije, načini uporabe) i zato utjecajni faktori nisu pod nadzorom UHU-a. Mi samo garantirmo stalnu visoku kvalitetu naših proizvoda.